Piškotki in kako vam koristijo

Naši piškotki pravtako kot pri večini ostalih spletnih straneh, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku ali kateri drugi mobilni napravi med brskanjem po spletnih straneh.

Piškotki nam pomagajo:

  • Delujočo spletno stran
  • Izboljša hitrost in varnost na spletni strani

Piškotkov ne uporabljamo za:

  • Pridobivanje osebnih podatkov uporabnikov
  • Pridobivanje občutljivih podatkov uporabnikov
  • Posredovanje podatkov oglaševalcem ali oglaševalnim agencijam
  • Posredovanje podatkov tretjim osebam

Dovoljena uporaba piškotkov

Če nastavitve na vašem spletnem brskalniku s katerem gledate našo spletno stran niso ponastavljene, smatramo da se z njihovo uporabo strinjate. Če z uporabo piškotkov niste zadovoljni in jih nočete uporabljati, se o tem lahko podučite spodaj, vendar pa naša spletna stran brez njih najbrž ne bo funkcionirala tako kot bi si želeli.

Več o naših piškotkih

Funkcionalni piškotki

Naša spletna stran jih ne uporablja

Izklopitev piškotkov

Ponavadi lahko uporabo piškotkov onemogečite v svojem spletnem brskalniku (Naučite se na slednji strani here). Če se odločite za izklopitev piškotkov naša stran in najbrž velika večina ostalih spletnih strani ne bo delovala pravilno, saj so piškotki standard za spletne strani.

Morda vas skrbi da so piškotki okuženi ali pa so zlonamerna koda, toda priporočamo vam, da namesto da izključite piškotke rajši poskrbite za dobro zaščito račinalnika. Več o tem si lahko preberete tukaj managing cookies with antispyware software.